Verzending en kosten

Levertijd en bezorging

De meeste artikelen kunnen we uit eigen voorraad leveren. Als dit niet het geval is, wordt bij het artikel aangegeven wat de verwachte levertijd is.

Plaats je een bestelling op werkdagen vóór 22:00 uur? Dan ontvang je jouw bestelling de volgende dag al. PostNL bezorgt pakketten op maandag tot en met zaterdag. Ben je niet thuis? Geen probleem. PostNL zal proberen het pakket bij de buren af te leveren. Als dat niet mogelijk is, zullen zij een dag later opnieuw proberen te bezorgen.

Op de site van PostNL staat precies uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.

Tip: We kunnen je pakket ook op je werk laten bezorgen! Je kunt tijdens het afrekenen een ander bezorgadres opgeven dan je eigen adres.

Aangepaste levertijden feestdagen

Op 24 en 31 december worden de bestellingen die voor 12:00 uur geplaatst zijn, dezelfde dag verzonden. De levering zal de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Op 25 en 26 december en 1 januari zijn wij gesloten en worden er geen bestellingen verzonden.

Verzendkosten

De verzendkosten voor Nederland en Belgie zijn € 4,95.

Gratis verzenden

Boven de € 50,- vervallen de verzendkosten voor zendingen binnen Nederland en Belgie. Je kunt artikelen uit de vijf webwinkels in één winkelwagen afrekenen. Zo kom je al snel aan het bedrag voor gratis verzending.